Топ 5 Модни Тенденции за Лято 2020

Всяка жена иска да е елегантна, стилна и най-вече да се чувства добре в дрехите, които носи. Разберете как да постигнете всичко това с най-актуалните тенденции на лято 2020. 

Флорални мотиви

Един от хитовете за този сезон в модата е платът с флорални мотиви. Предложения има във всеки тип дрехи – рокли, блузи, панталони или дънки. Флоралният мотив може да бъде съчетан с всяка едноцветна дреха, а като завършеният вид  е впечатляващо стилен. Флоралът е подходящ за всеки повод – от парти вечер до ден на плажа. Не случайно световните модни лидери залагат на флоралните мотиви за лято 2020. 

Къси гащи тип бермуди

Тази универсална и изключително удобна дреха претърпява своята модна метаморфоза за лято 2020. Тази година много модни марки залагат на винтидж стила, следователно модните тенденции на 90-те стават актуални и днес. Промяна естествено има, не само в плата, но и в кройката, но съчетанието на стари и нови модни тенденции прави и тази дреха част от гардероба на звездите. 

Райе

Този сезон райето се завръща сред модните тенденции. Все повече от световните дизайнери залагат на този мотив. Вариациите могат да бъдат много – различни цветове, различни модели и т.н. Въпреки това най- класическият вариант си остава раираната блуза, тя може да бъде съчетана както с дънки, така и с пола, а във всяка комбинация Вие ще изглеждате елегантна – да не забравяме, че най-хубавото на хоризонталното райе е, че то вталява!   

Бяло

Белият цвят отново е на мода. Този сезон се радваме на разнообразие от бели дрехи – панталони, ризи и най-вече рокли. Бялото винаги е елегантен вариант, даващ ни възможност да експериментираме с разнообразие от модни аксесоари и обувки. Затова, ако не сте сигурна какво да облечете за вечеря, доверете се на бяло! 

Ризи

Въпреки че много хора свързват ризите с официално / офис облекло, те могат да бъдат много повече от това. Световните марки представиха колекции включващи ризи с разнообразни десени и кройки – от познатата „хавайка“ до платове с изрисувани плодове или животинки по тях. Закачливите мотиви са актуални това лято, но и класическите варианти стават все по-популярни за ваканционните дни и… нощи.