Модерните цветове на 2018-та

За всички представители на нежния пол пролетта и лятото са не само невероятен шанс да открият своя уникален стил, но и възможност най-накрая да реализират мечтата си за създаване на собствен стил.

Въпреки факта, че след ярките и наситени цветове на зимата модните дизайнери обикновено предпочитат по-меките нюанси, през 2018г. са подготвили много изненади.

В новите тенденции са блузи и сака в различни стилове и разнообразие от модерни цветове. Тъканите за предпочитане e да са леки, прозрачни, с блестящ декор и шарки. Модни са рокли и поли, направени от естествена коприна и прозрачен шифон, като дизайнерите не забравиха и за класическата дантела.

Модерните цветове на 2018 са: кораловия във всички нюанси, черно-бели, сини, нежно зелени и цвят морски вълни. В тенденцията има всички богати сочни тонове - тюркоазено, червено, ярко жълто и оранжево. Любителите на пастелни цветове и нюанси могат да разнообразят гардероба си с нови дрехи отцвят сметана, пясък и розови тонове.

Блузите и саката са идеални за панталони и поли в ярки цветове. В този случай стиловете на облеклото могат да бъдат много разнообразни. Кожените поли и панталони се съчетават перфектно с горна част от коприна и светло прозрачен шифон. Пролетната рокля трябва да бъде с класическо изрязване с акцент върху талията.

Модните дизайнери допускат в тези сезони пълната свобода на жените да избират стила и модела - най-важното е практичността и удобството. Сега е идеалното време да реализирате най-скритите си фантазии, не се страхувайте да бъдете оригинални и различни от другите.