Новите предложения от Валентина Рави

Летният сезон е в разгара си, а ние продължаваме да ви предлагаме вариация от удобни, елегантни и изгодни артикули. В добавка с новите ни летни предложения, вече стартираме и с малко по – есенен артикул на уникална цена! 

Блуза с дълъг ръкав 

Блузата с дълъг ръкав е първото ни предложение за есента на 2021-ва година. В модата през есенния сезон очакваме да видим все повече блузи с дълъг ръкав както при големите световни брандове, така и в различни бутици и по – малки магазини. Блузите с дълъг ръкав са неизменна част от гардероба ни за по – студените дни, тъй като дрехата е много удобна и практична. Нашето предложение е с високо съдържание на памук, което прави блузата много мека, приятна и удобна за ежедневието. Платът не е тънък, но не е и стандартно зимен, което ви позволява да я облечете и през по – студените летни вечери. Дрехата идва в три цвята, така че можете да изберете този, който ще импонира най – добре на личния ви стил! 

  

(Цена: 15.99 лв.)

Класическо синьо – червено 

Не веднъж сме казвали, че тъмно синият цвят може да се съчетава много успешно с по – ярки цветове от типа на червено или оранжево. В една от най – новите ни блузи, сме заложили именно на съчетанието синьо – червено, което освен много елегантно е и много практично. Ако искате да разберете как да носите тъмно синьо по – успешно и в по – интересни комбинации кликнете ТУК. Конкретно тази дреха може да бъде съчетана както с дънки, така и с панталони. Въпреки динамичната цветова комбинация, моделът е изчистен, което го прави по – практичен и по – универсален. 

 

(Цена: 12.00 лв.)

Нови разцветки 

Радваме се да ви предложим и няколко любими артикула в нови цветове. Предлагаме ви възможности в класическо черно и нежна комбинация на цвят пепел от рози и пъстро синьо. Дрехите са с изключително качество, като цената също е много привлекателна, така че не пропускайте да добавите по няколко нови цвята към гардероба си. 

 

(Цена на комплекта: 20.99 лв.)                                                                     (Цена: 12.00 лв.) 

 

 

 

За още предложения разгледайте и останалите категории в сайта. 

За бърза поръчка: 0888 642 708