Как винаги да купуваме разнообразни блузи?

Блузата е основна част от гардероба ни, всяка дама има множество такива, не само защото са удобни, но и заради тяхната практичност, универсалност и фактът, че са на достъпни цени. За съжаление, много често започваме да пазаруваме по навик и да купуваме едно и също. Това може да се яви като проблем, тъй като гардеробът много бързо ни доскучава. В следващите редове искаме да ви дадем няколко добри решения как да не купувате същата блуза отново и отново. 

Цветове 

Първото нещо, което забелязваме в една дреха е нейният цвят. Поради тази причина е добре да се концентрираме в различни цветови гами за нашите дрехи. Дори и да сте напълно убедени, че един точен модел блуза пасва чудесно на фигурата ви, най – лесното, което можете да направите е да промените цветовата гама. Стремете се да имате дрехи в по – широк спектър от цветове и да експериментирате с разцветки, които все още нямате. Това определено ще внесе динамика в гардероба ви, било то и малка такава и ще разшири възможностите ви за различни комбинации. 

  

Модел 

Експериментите с модели също са важни. На първо място погледнете кройката – ако имате само вталени кройки, насочете се към нещо по – свободно. Разгледайте ръкавите и деколтето на дрехата, в тази част също се срещат вариациите от модел до модел. По – интересните ръкави могат да променят дрехата, а по – отворено деколте или овално такова също биха имали същия ефект. Дори и да искате да останете в същата кройка, подобен тип детайлни промени могат да ви донесат търсеното разнообразие. Естествено, в идеалния случай можете да разгледате внимателно модела и ако имате подобна дреха да се насочите към коренно различен вариант. 

  

Плат 

Платът е ключов елемент от една дреха, който определя нейния живот, начина, по който тя ще изглежда, когато я облечете и начина ѝ на съхранение и експлоатация. Различните платове обикновено предполагат различни кройки и различни модели на дрехите, следователно можете да разнообразите гардероба си само ако решите да купувате блузи, изработени от различни материи. Не се концентрирайте само върху памук, насочете се към лен, коприна, кашмир и т.н. Изборът е почти безкраен, така че експериментирайте! 

 

 

 

 

Бърза поръчка: 0888 642 708