Как да заинтригуваме мъжа на първа среща?

  1. Носете червено! Доказано е, че мъжете харесват червеният цвят и го намират за изключително привлекателен. Независимо дали ще изберете червена рокля или червен маникюр, добавете този цвят към облеклото си за първа среща. 
     
  2. Обувки на тънък ток! Заложете на високи обувки за първа среща. Това издължава фигурата, а също така Ви прави по-женствена, което пък се забелязва от мъжете. Може да не е определящ фактор, но със сигурност привлича внимание.
     
  3. Увереност! Мъжете харесват уверени жени, които знаят какво искат и знаят как да го постигнат. Прекаленото самочувствие може да Ви изиграе лоша шега, но умерената увереност и такт няма как да са минус. Вярвайки и обичайки себе си Вие ставате привлекателна и интересна за мъжа.
     
  4. Бъдете естествена! Заложете на естествената си красота, не прекалявайте с грима или пък с екстравагантността на облеклото си. Противно на представите създавани от онлайн медиите, мъжете харесват естественото в една жена и така със сигурност ще направите по-добро впечатление. Поведението Ви също трябва да е такова, покажете истинската си същност – тя е достатъчно привлекателна.





    Снимка корица: google images