Модните предпочитания на различните зодии

Астрологията е любопитна наука, която интригува много от нас. Според зодиакалния знак могат да се определят редица характеристики, дори и когато става дума за дрехи. Вижте нашето тълкуване и предложенията ни за стила на различните зодиакални знаци. 

Овен 

Обичат класическия стил, но и умело съчетават ежедневни облекла. Често наричани хамелеоните на модния свят, представителите на тази зодия обичат дрехи, подходящи както за офиса, така и за среща с приятели, а защо не и романтични срещи. Придържат се към класически модели, които умело съчетават с аксесоари, за да създадат хармоничен тоалет. 

Телец 

Представителите на тази зодия предпочитат стилни, но открояващи се дрехи и аксесоари, с които да привлекат внимание. Телците изпреварват модните тенденции с облеклата си, винаги са актуални, обичат впечатляващи дрехи, различни от класиката. Залагат на различната форма на дрехите и многофункционалността им. 

Близнаци

Близнаците обичат да поемат рискове във всяко едно отношение и особено, когато става дума за мода. За близнака е важно да бъде забелязан и хората да се чудят от къде пазарува и коя модна марка предпочита. Характерно за зодията е стремежът към разнообразие, затова близнаците обичат да сменят стила си всеки ден. Притежават много дрехи, някои от които нямат много общо помежду си.

Рак

Една от най-стилните зодии, раците винаги са облечени добре, дори понякога могат да се прекалено „изтупани“ за повода. С уникално чувство за стил, ракът разчита на класическите модели в дрехите, винаги е елегантен, независимо какъв е повода. Рядко избират спортния стил, но дори и да го направят винаги има елегантен елемент в аутфита им. 

Лъв

Представителите на тази зодия са известни със своя силен и непокорен характер. Такива са и когато става дума за мода. Лъвът рядко робува на модните тенденции, по-скоро предпочитат да се доверяват на собствения си нюх и усещане за стил, когато пазаруват. Лъвовете, също като близнаците, са склонни да експериментират и да опитват нови неща. 

 

Дева 

Девите знаят как да използват модата, за да изглеждат винаги елегантни и женствени. Предпочитат класическите модели и цветове – бледо розово, лилаво, червено, бежово. Пастелните тонове доминират в гардероба им, девата винаги избира дреха, която да може да съчетае с почти всичко останало, което има. Представителките на тази зодия залагат на нежни и женствени облекла, а стилът винаги е съобразен с мястото и повода на излизането. 

Везни 

Везните обичат модните тенденции и винаги избират интересни и различни класически модели. Везните не обичат скучните дрехи, винаги трябва да има нещо ново и различно, иначе не биха купили дрехата. Представителките на тази зодия обичат чувствени платове, като коприната например. Човек винаги може да научи някой моден трик от тях. 

 

Скорпион 

Винаги стилни, скорпионите остават верни на себе си и обичат да си създават нещо като „униформа“ за всеки повод. Скорпионът винаги трябва да изглежда перфектно! Стилът им е отличаващ се и винаги има запомнящ се елемент в техния тоалет. Обичат да пазаруват от марки, на които вярват и обикновено не експериментират в това отношение, а ако някоя дреха много им хареса може да си я купят в повече от един цвят. 

Стрелец

Стрелецът залага на вечните класики в модата, като подбира женствени елементи в стила си. Представителките на тази зодия обичат ярките цветове, понякога съчетават успешно по няколко такива в един тоалет. Стилът им е много изпипан и преценен, но никога скучен. Обичат женствените силуети. 

 

Козирог

Представителките на тази зодия се придържат към елегантност и класа. Козирозите обичат прости, но много изтънчени модели, в които има и по някой не толкова обикновен детайл. Имат навика да купуват повече от класическите дрехи, като дънки или бели блузи например, които съчетават умело с по-скъпи и интересни аксесоари. 

Водолей 

За водолея няма нищо забранено в модата и дрехите. Обичат ярки цветове и не се страхуват да експериментират с различни стилове, марки, модели и кройки. Водолеите са много креативни, винаги модерни, различни и иновативни. Не се страхуват да привличат внимание, дори напротив и го правят изключително успешно благодарение на емоцията, която влагат в стила си. 

Риби 

Рибите имат свободолюбиви характери, но стилът им е и леко капризен. Обичат тонове в сиво-синята гама. Винаги избират актуалните за сезона кройки и платове, а когато съчетават дрехите си обичат да залагат на собственото си усещане за стил и мода, както и на емоцията си в определения ден. В облеклото им винаги има открояващ се елемент. 

 

 

 

За още модни предложения разгледайте останалите категории в сайта!

 

 

Снимка корица: Google Images