Дългите поли за лятото

Дългите поли са част от летния ни гардероб почти всяка година, защото имат безброй преимущества. Освен, че те са, може би, най – добрият заместител на късите панталони, рокли и поли, са и много комфортни, леки и лесни за комбиниране. В тази статия искаме да ви дадем няколко идеи за дълги поли, с които можете да се сдобиете веднага, ако все още не сте. 

Ежедневен вариант

Въпреки че дългата пола може да бъде носена както за ежедневието, така и за специални поводи, има модели, които са малко по – спортни и малко по – подходящи за всеки ден. Естествено, един от главните плюсове на дългите поли (поне за мен) е фактът, че те могат да бъдат носени с ниски обувки, от типа на сандали, гуменки, маратонки, а дори и чехли. Когато избирате ежедневен модел дълга пола, ние ви съветваме да се ориентирате към възможно най – леки и лежерни платове. Предложенията, които ще намерите в нашия сайт, (на снимките) са изработени от коприна – чудесен плат за горещите дни. Дизайнът е интересен и динамичен, като може да бъде съчетаван с всякакъв вид горна дреха, в по – неутрални цветове. 

  

Вечерен вариант 

Вечерните варианти на дългата пола обикновено са в по – тъмни цветове, изработени от малко по – плътни платове. Нашето предложение е изцяло памучна пола, която пада „по-тежко“ надолу, окомплектована е с колан, който пък придава допълнителна елегантност на модела, следователно го прави подходящ и за по – специални летни поводи и излизания. Сатенът е плат, който също има такъв ефект, така че можете да залагате и на него. Подобен тип дреха спокойно можете да съчетаете с блуза с дантела, блуза с гол гръб или пък кроп топ, за да завършите вечерния си тоалет. Също така, подобно на ежедневната дълга пола и вечерният вариант може да се носи с почти всеки тип обувка. 

  

Пола до средата на прасеца 

Ако дългата до земята пола не е любимата ви дреха, но все пак искате да притежавате подобен тип артикул, спокойно можете да се насочите към пола с дължина до средата на прасеца. Избирайки дрехата обаче, трябва да внимавате до къде точно стига дължината ѝ. Добре е тя да свършва в по – тясната част на крака, за да избегнете това, краката ви да изглеждат по – къси, отколкото реално са. Пробвайте преди да закупите, а ако пазарувате онлайн можете да залагате на малко по – дълги варианти, които в последствие да скъсите допълнително. Най – добрите кройки за тези поли са с висока талия, по - разкроен / широк модел. С такива модели ще изглеждате по – висока и с по – дълги крака. Можете да съчетавате с всеки тип обувка или блуза.