Модерни комбинации с бял панталон

Белият панталон е неизменна част от летния ни гардероб, независимо дали го носим в ежедневието си, или предпочитаме да го обличаме за вечерните си излизания. Това, което прави белия панталон толкова подходящ, е фактът, че повечето материи, от които дрехата се изработва, са тънки и леки. Също така, в днешно време освен във вариация панталон, можем да срещнем и дънки в бяло, които пък са идеален избор, ако сме в по – спортния стил или искаме напълно да избегнем всякакъв шанс дрехата да прозира. В тази статия искаме да ви дадем няколко варианта за съчетаване на белия панталон, които ще са модерни това лято. 

Със зелено 

Зеленото е един от хитовите цветове за този сезон. Въпреки, че цветът дълго време не беше предпочитан за дамска мода, той прави своето завръщане и можем да го видим почти навсякъде около нас. От Валентина Рави искаме да ви предложим няколко вида блузи и туника в зелено, които са изключително подходящи за лятото и за съчетания с бял панталон. Материите са леки и удобни, а голяма част от блузите са подходящи за носене през деня. Също така, зеленото има своите собствени цветови вариации, така че спокойно можете да подберете тази, която пасва най – добре на вашия тип кожа и модни предпочитания. 

  

С черно 

Класическата комбинация бяло и черно е и една от хитовите за лято 2021-ва. Можем спокойно да кажем, че бяло – черните съчетания никога не са излизали от мода и в общи линии винаги можем да залагаме на тях. През новия сезон обаче виждаме повече бяло – черни комбинации от всякога, като десени от типа на карето, издържани в тази гама, стават все по – популярни. Ако сте почитатели на класическите съчетания и особено на бяло – черното такова, то лято 2021-ва е точно за вас! 

Ярки цветове 

Ярките цветове от типа на цикламено, жълто или наситено синьо имат потенциал да се превърнат в любимите ви допълнения към белия панталон. Наситените цветове носят динамика, разнообразие, а и на фона на подобен тип дрехи кожата ви ще изпъкне чудесно, особено ако сте хванали и малко летен тен. Ярките цветове могат много успешно да се комбинират и един с друг, така че не се колебайте да съчетавате белия си панталон с цикламена блуза и ярко зелени обувки, например. 

 

Десени 

Последно, но не на последно място, не забравяйте изобилието от дрехи с десени, които също ще са хит този сезон. Вече коментирахме морското райе и неговото завръщане в гардероба на известните, не забравяйте обаче, че флоралът и карето също ще са модерни през лятото, така че спокойно можете да залагате и на тях.