Любими дрехи: Болеро

Болерото е малко позабравен дамски артикул, който всъщност има много повече преимущества, отколкото повечето от нас предполагат. Болерото определено може да заема централно място в гардероба ви през цялата година. В следващите няколко реда искаме да ви разкажем за някои от най – големите преимущества на тази дреха. 

Издължава фигурата 

Тъй като повечето болера са къси, с дължина около талията, те ви помагат да промените малко пропорциите на тялото си и да издължите краката и цялостно фигурата си. Особено за по – ниските дами, можете да използвате болеро в съчетание с рокля, дори и тя да е с дължина около коляното. Болерото ще ви помогне да изглеждате по – висока, именно защото създава илюзия, че краката ви са по – дълги. 

 

Подчертава талията 

Ако искате да поставите акцент върху талията си, можете отново да използвате болеро. Дължината на дрехата, както вече споменахме, обикновено е около талията, което помага да създадете илюзия за извивки и да подчертаете успешно тази част от тялото си. Това прави болерата подходящи за всеки тип фигура, а разновидностите от гледна точка на модели, ги правят подходящи и за всеки повод. 

Цена на болерото: 10.00 лв. 

Внасяте цвят 

Ако изберете болеро в по – динамични разцветки, то това може да ви помогне да добавите необходимото разнообразие в тоалета си. Например, ако заложите на рокля в черно и обувки също в черно, спокойно можете да комбинирате с по – интересен модел болеро. Това ще добави необходимия акцент към облеклото, без обаче цялостния вид да става натрапчив или пък неподходящ за съответен по – консервативен повод. Болерото е буквално по – малко от сако или яке, следователно и по – дискретно, така че спокойно можете да разчитате на него. 

 

                                                                           Цена на болерото: 10.00 лв. 

Може да го носите целогодишно 

Болерата могат да бъдат обличани под по – дебели дрехи, от типа на палта или якета, но също така могат да бъдат носени и самостоятелно. Повечето от тях са с ръкав някъде до лакътя, въпреки че можете да намерите и такива с дълъг ръкав, което ги прави още по – практични и удобни, а и ви позволява да ги съчетавате с различни аксесоари. Болерото е една от малкото универсални дрехи, които могат да се носят целогодишно.

Цена на болерото: 10.00 лв.

 

 

Бърза поръчка: 0888 642 708