3 модни проблема, с които всяка жена се е сблъсквала

Всяка дама неизбежно се сблъсква с определени модни „неприятности“, независимо дали поддържа голям или по – малък гардероб. В тази статия искаме да обърнем внимание на три от най – популярните модни мита, които са успели да намерят място в ума на повечето от нас, без да се замисляме, че от тях няма полза. 

„Нямам какво да облека“ 

Ако не сте използвали този израз скоро, то със сигурност сте го чували хиляди пъти от приятелки, колеги, роднини и т.н. Може би един от най – честите проблеми, които жените срещаме е това, че си мислим, че няма какво да облечем. Обикновено, имаме дрехите, но проблема се поражда по една от две причини, а именно или сме свикнали да носим определени дрехи само в определени комбинации, или просто вече не се харесваме в дрехите, които имаме. И в двете ситуации можете да направите основен „преглед“ на гардероба си като извадите дрехите си и се опитате да създадете нови комбинации, в които да ги носите и / или се отървете от всичко, в което не се чувствате добре. По този начин ще видите и от какво имате нужда, следователно следващото ви пазаруване ще е по – продуктивно. 

 

(Цена на дънките: 12.00 лв.) 

„Тази дреха е неподходяща за моя размер“ 

Вторият, може би най –  често срещан израз, е именно свързан с размера. На всички ни се е случвало да наддадем няколко килограма или пък драстично да отслабнем. Това обаче не трябва да ни притеснява, стига да приемем факта и да търси дрехи, спрямо новите си размери. Ключов момент е да съчетаваме дрехите си правилно, да се опитаме да акцентираме върху силните си страни и да познаваме формата на тялото си достатъчно добре. Ако тези фактори са на лице, размерът наистина няма никакво значение. 

„По – скъпото е по – хубаво“ 

Последно, но не на последно място, много жени вярват, че по – скъпите дрехи са по – добри, защото в тях изглеждат по – добре. Това е доста спорно твърдение, което ние не можем да приемем за истина. Изключително много зависи от типа дреха, поводът, за който ни трябва и още много други фактори. Има дрехи, за които си струва да платим повече и такива, за които няма никакво значение колко пари сме похарчили. Също така, съществена роля играе как комбинираме и носим дрехите си, защото всички знаем, че стилът е скъп, а не дрехите. 

(Цена на панталона: 35.00 лв.) 

 (Цена на блузата: 12.00 лв.)