Стилни дамски панталони за лятото

Панталонът е неотменна част от гардероба на дамите през сезон Лято 2018г. Много от нас си задавaт въпроса "какъв точно тип да изберем, за да сме в крак с модните тенденции"?.

летни панталониЕто и нашите предложения:

- Панталон тип чинно-строга и елегатна линия със стесняващи се крачоли - прекрасният избор, когато отивате на важна среща. Съчетанието с обувки с висок ток и красива риза, ще ви направи неотразими. Изберете по-леки материи, които да създадат комфорт на вашето тяло в горещите дни

- Панталони с широки крачоли са хит за летните дни. Известни още с наименованието "палацо", те са удобни за разходки сред природата, като могат да се съчетаят както с равни спортни обувки, така и със стилни сандали. Изборът на цветове е голям, а хит са раираните.

- Дамският гащеризон е отличен избор за топлите дни. Може да го носите както в офиса, така и на морския курорт. При него може да съчетаете и двата вида панталони, според фигурата и вашите предпочетания към дрехата. Подходящо подбрано сако ще допренесе за стилното оформяне на ансамбъла в по-хладните вечери.