Цветовете, които да включим във ваканционния си багаж

Един от последните летни месеци вече започна, а високите температури карат всички ни да мислим за море и почивка. Повечето от нас ще отделят поне няколко дни за ваканция и тази година, а ваканционният багаж е неизменна част от всяко пътуване. Ако се колебаете какво да вземете, заложете на следващите няколко предложения. 

Бяло 

Бяла рокля, бял панталон или блуза в бяло, няма значение, защото цветът е неизменна част от летния ни ваканционен гардероб. Бялото е чудесен избор, не само защото не привлича слънчевите лъчи, но и защото стои много стилно в съчетание с морски тен. Също така, не трябва да пропускаме факта, че бялото е и много модерно през този летен сезон. Изберете най – подходящата за вас бяла дреха и не пропускайте да я добавите към багажа си. 

  

Пастелни цветове 

Пастелните цветове също са актуални през цялото лято, а и се очаква да продължим да ги виждаме и през есен – зима. Пастелните разцветки са не само много елегантни, но и изключително женствени. Те подчертават нежната страна на всяка дама, не са прекалено ярки и натрапчиви, а по – скоро дискретни и изискани. Подходящи за всеки тип кожа, пастелните цветове са още една перфектна добавка към ваканционния гардероб. 

  

Синьо 

Синьото е, може би, най – популярният цвят олицетворяващ лятото. Синьото трябва да бъде неизменна част от гардероба ни за топлия сезон, тъй като то ни позволява наистина да се „потопим“ в морския дух и настроение. Нашите предложения в синьо включват и асиметричен модел дълга рокля, която е точно това, от което имате нужда през горещите дни. 

  

Флорални разцветки

Дрехите с флорални мотиви са най – често по – ярки, по – пъстри и по – динамични, така че чудесно ще се впишат във веселия летен гардероб. Освен модерни и актуални, този тип дрехи са и много елегантни. Най – често виждаме флоралния десен върху рокли, има обаче и редица други дрехи, които го инкорпорират. Ако сте почитатели на тази красива и женствена разцветка, не я пропускайте и през тазгодишната си почивка.

  

 

 

 

 

 

Бърза поръчка: 0888 642 708