Съчетания, които разнообразяват стила

Често говорим за разнообразието в стила си и за необходимостта от постоянна промяна. Всъщност, едно от правилата, които можем да прилагаме, ако искаме да излезем от моден застой, е именно това да изпробваме различни съчетания. В тази статия искаме да ви предложим няколко опции, които да създадат повече динамика в начина, по който съчетавате дрехите си. 

Пробвайте с бял панталон 

Ако имате определени блузи или тениски, които винаги носите с дънки, особено през лятото, можете лесно да замените дънките с бял панталон от дънков плат. Дънки и тениска е стандартна комбинация, която е подходяща и удобна за ежедневието, истината обаче е, че често доскучава. От друга страна, белият панталон е дреха, която обличаме по - рядко, но пък е дреха, която носи разнообразие и ви позволява да носите тениските си и с по – елегантни обувки. 

  

Миксирайте стилове 

Не е нужно да се придържаме към носене на дрехите си само в един определен стил. Например, ако често носите ризи и сака, не забравяйте, че можете да ги носите с дънки, по – спортни панталони и / или ниски обувки. По този начин преминавате от елегантен в спортно – спортно елегантен стил, което определено ще внесе разнообразие. Основният принцип е винаги да се стараем да съчетаваме дрехите си по различен начин, а миксирането на стилове прави това много лесно. 

 

Не залагайте на едни и същи съчетания тип „комплекти“

Един от най – лесните варианти винаги да изглеждаме добре е да подготвяме дрехите си вечерта преди да си легнем и постоянно да носим съчетания и комплекти, които сме си създали. И въпреки че това наистина спестява време, то често води стила ни до застой, затова, ако залагате на такъв тип начин на обличане, старайте се често да променяте комбинациите си и да разменяте различните дрехи от различните съчетания. 

Добавете аксесоари 

Нов шал, колан или друг тип аксесоар може би са точно това, от което стилът ви има нужда. Можем много лесно да променим външния си вид с аксесоари. Поради тази причина, много световни модни стилисти залагат на по – семпли дрехи, които обаче съчетават с големи бижута, шапки или екстравагантни обувки. Няма нищо лошо в това да изместим центъра на тоалета си от дрехите върху аксесоарите, които носим. 

  

 

 

 

 

 

Бърза поръчка: 0888 642 708