Как да носим лилаво по най – добрия начин?

Лилавият цвят често е асоцииран с изтънченост и елегантност, поради което добива популярност в модните среди като „кралски цвят“. Лилавото обаче може да бъде капризно за съчетаване или прекалено доминантно като цвят, което се превръща в основната причина артикулите в лилаво да бъдат подминавани от повечето дами. Всъщност обаче лилавото може да облагодетелства много външния ни вид, затова в следващите няколко реда ще ви дадем четири идеи как да носите дрехи в този цвят. 

Изберете правилната тоналност на цвета 

Като всеки един друг цвят и лилавият има най – разнообразни вариации. От по – светло лилаво, до по – тъмно или пък лилаво – розова гама, цветът може да бъде подбран в специфична тоналност, която да пасва добре на вашия тип кожа. Ако не купувате често лилави дрехи, то нашият съвет е да се ориентирате към един спектър на цвета, който ви подхожда и да подбирате артикулите си в него. 

 

Изберете лилав тоалет

Ако се колебаете дали и с какво ще можете да съчетаете лилаво, за по – голямо удобство, просто заложете на лилава рокля. Специално роклите в тази разцветка са изключително елегантни, а ако се насочите към по – тъмните вариации ще можете да създадете вечерен тоалет, купувайки само една дреха. Също така, тъмно лилавите рокли се комбинират чудесно със сребърни, масивни бижута, така че това е вариант, който можете да изпробвате. 

Дрехи с лилави елементи 

Друг много добър вариант е да се насочим към дрехи, които инкорпорират цвета, но не залагат изцяло на него. Това е може би най – лесният начин да носим лилаво, тъй като съчетанието вече е направено за нас, така че не се налага да подбираме дрехите самостоятелно. Също така, лилавият цвят в съчетания не е толкова доминантен, дори напротив, става много по – дискретен, следователно и много удачен за ежедневието. 

 

Лилави аксесоари 

Лилавите аксесоари са отличен вариант да добавим цвета към облеклото си, като допълнение и акцент. За тази цел, ние ви съветваме да се насочите към чанта или шал за ежедневието, като зависимост от модела те биха могли да бъдат носени и за по – специални поводи. Ако пък избирате нещо конкретно за определено вечерно излизане, заложете на бижута с лилави камъни – те обикновено са елегантни и много изискани. 

 

 

 

 

Бърза поръчка: 0888 642 708