Как да изберем перфектния панталон според нашето тяло?

Официалният панталон е задължителен елемент от гардероба на всяка дама. Ние ви предлагаме няколко съвета как да изберете панталон, съобразен с вашия тип фигура.

     Ако тялото Ви няма много извивки изберете панталон с плисета, подгъви на талията или по дължината. Може да заложите и на панталон с детайл по дължината. 

 

     Ако имате по-широки рамене, а талията Ви не е силно изразена, създайте симетричност с панталон с по-широки крачоли, разкроен в долната част. Може да е с висока или средна талия. Панталоните с интересни детайли по дължината на крачолите също са добър вариант.

 

     Ако раменете Ви са приблизително на едно ниво с тазовите кости, а талията не е силно изразена, изберете прав панталон. Тук платът играе основна роля, защото за вашата фигура е най- добре той да бъде разтегателен тип „стреч“. При панталоните това е трудно, повечето не са от такъв плат, но за сметка на това има голямо разнообразие от поли, рокли и дънки! Нашето предложение е от „стреч“ плат. 

 

     За дами с по-широк таз и ясно изразена талия най-подходящи са панталони, които леко се разширяват в прасеца. Избирайте тъмни гами, които може да съчетавате със светли блузи, за да привлечете вниманието към талията. Много дами с този тип структура предпочитат поли, а не панталон. 

 

     Ако раменете са на нивото на тазовите кости и имате ясно изразена талия можете да пробвате панталон с по-висока талия. За тази форма можете да изберете всеки вид крачол.

 

     За дами, чиито коремчета привличат повече внимание, можете да изберете втален панталон, който да комбинирате с туники или по широки блузи. По този начин прикривате недостатъка и подчертавате краката си, които са Ви силна страна.  

      За дамите  със структура тип „пясъчен часовник“ са подходящи прави панталони с дължина до кокалчето.  

Допълнителен съвет: Ако сте много слабичка и не много висока, избирайте вталени и по-дълги панталони, които да издължат фигурата Ви.

 

 

За още модни предложения разгледайте и останалите категории в сайта!