Важни Факти за Животинския Принт

Защо да изберем животинския десен?

Животинските десени са актуални и модерни още от 1980 година. Тогава тази тенденция е била изключително популярна не само в дрехите, но и в аксесоари, обувки, дори мебели и тапицерии. От тогава насам тя е неразделна част от стила на много жени, главно защото животинските десени вталяват линията. Принтът е шарен и успешно прикрива несъвършенствата по тялото. Ето и нашето преложение (за повече информация кликнете върху снимката).

Също така, този десен е доказано успешен сред мъжката аудитория и привлича техните погледи. Той е част от цяла група цветове, модели и стилове, на които мъжете обръщат внимание. Като например червеният цвят или обувките с висок тънък ток. Естествено, както с всичко друго и с този десен трябва да сме внимателни и да го съчетаваме правилно. 

Как да носим животинските принтове? 

Тази част е изключително важна. Този тип десен е капризен и не всяка дреха стои добре в комбинация с него, затова ние ви даваме няколко съвета за по-лесното му съчетаване.

Първо – не прекалявайте! Изберете само един принт – леопард, зебра, змия т.н. Ако се опитате да комбинирате няколко различни вида принт, това със сигурност ще доведе до неблагоприятен резултат и въпреки, че висшата мода експериментира в това отношение, за ежедневието подобно съчетание все още се счита за неподходящо.Изберете една дреха, която да е с щампа. Например, ако искате да облечете леопардов панталон, не го съчетавайте с леопардова блуза, та дори тя да е от точно същия плат. 

Това ни води до съвет номер 2– хармонията е важна! Подобен тип атрактивни десени трябва да бъдат съчетавани с едноцветни дрехи, в неутрални тонове – бели панталони, сини или тъмни дънки, бежови обувки и т.н. Кожените дрехи или аксесоари също са много подходящи за животинските принтове.

  

Въпреки това, ако искате да имате ярък елемент, не е абсолютно забранено, можете, стига да го подберете внимателно. Например, червеният цвят много добре се съчетава с леопардовите десени. Рокля в такъв десен с червени обувки на висок тънък ток и червено червило е класическа комбинация, подходяща за официален повод, на която може да се доверите. Други алтернативи са сини обици, или ярко зелена блуза например, която е подходяща за по-сивкавите вариации на принта. 

Последно, но не на последно място – заложете на аксесоар! Ако все пак смятате, че няма да се чувствате комфортно в дреха с принт, но пък искате да се възползвате от тенденцията, може да изберете обувки или колан, който съчетавайки според по-горе изброените принципи да завърши вашето облекло.

 

 

Разгледайте и другите ни модни предложения в останалите категории на сайта!

 

 

Снимка корица: google images