4 неща от женския гардероб, които се харесват на мъжете

 

1. МАЛКА ЧЕРНА РОКЛЯ

Магията на малката черна рокля действа върху мъжете неотразимо.Те може и да не знаят кой и кога я е измислил,но тези дреболии не им пречат да попаднат под нейното влияние. Златното правило тук е - умереност.

Думата малка не трябва да се приема буквално. Супер мини в съчетание с откровено деколте, може и да се хареса на мъжката аудитория, но едва ли ще произведе нужното впечатление на сериозните господа.

 

2. РОКЛЯ И ПОЛА С ЦЕПКА

Още едни дрехи, които традиционно мъжете намират за съблазнителни. Поли и рокли с високи цепки са намигване, загадка, показвайки красиви крака и стил, те изглеждат много привликателни за мъжкия поглед.

Не е случайност, че едни от най-известните актриси се появяват именно в такива тоалети на най-известните филмови и модни форуми.

 

3. СТРОГА РИЗА

Този тип дреха произвежда безотказно впечатление - няма на света мъж, който не би оценил строгия и елегантен образ на бизнес дамата. В този образ противоположния пол го привлича видимата непрестъпност, деловия дрес код, което говори за това, че всички лични изживявания следва да се оставят зад пределите на работното пространство, но именно поради тази причина вашия събеседник иска да научи повече за вас.

 

4. РОКЛИ НА ЦВЕТЯ

Те са идеалния вариант за романтична среща. Обличайки летящата, въздушна рокля на цветя, винаги ще се усещате като принцеса. Мъжете безпогрешно улавят това настроение и очарователната ви лекота.

 

Искате да впечатлите един мъж, да се почувствате уверена, красива, неотразима - проверете гардероба си, за да сте сигурна, че имате необходимите неща, за да успеете.

Останалото е тънък вкус, изящност и съвършенство.