4 модела рокли, които не изискват аксесоари

Аксесоарите са чудесен начин да обогатим и да завършим облеклото си. Въпреки това обаче много дами не се чувстват комфортно носейки аксесоари или не обичат да купуват много такива. Ако сте от хората, които са минималисти по отношение на аксесоарите, то вижте няколко модела рокли, които не изискват такива. 

Рокли с дантелено деколте 

Дантелата е интересен и изискан детайл, който сам по себе си е напълно достатъчен. Можете да комбинирате подобен тип рокля с много малки обици, ако все пак искате да сложите някакъв аксесоар. Роклята обаче напълно позволява да не добавяте нищо към нея, тъй като дантеленото деколте е достатъчно атрактивно само по себе си. Можете просто да заложите на прическа с пусната коса и това ще е достатъчно за елегантен външен вид. 

  

Рокли тип поло 

Зимните рокли тип поло също са добър вариант, ако не обичаме да носим аксесоари. Особено моделите, които са с дълъг ръкав, напълно ни освобождават от „ангажимента“ да съчетаем с аксесоар. Тези дрехи са самодостатъчни, а ако изберем рокля в по – интересна и динамична разцветка, няма да има никаква причина да комбинираме с аксесоари. 

 

Рокли от интересен плат 

Както вече споменахме, макар и накратко, роклите от интересни платове също не изискват никакви допълнения. В днешно време изобилието от платове, десени, детайли и модели е толкова голямо, че със сигурност всеки може да намери интересен десен, който пасва на неговите представи за красота. Много дами предпочитат изключително атрактивни рокли, но не трябва да забравяме, че това не е задължително условие, за да носим дрехата без аксесоар. Можете просто да заложите на рокля, изцяло изработена от флорален плат, например. 

  

Рокли, които вече имат добавен аксесоар 

Някои модели рокли вече имат добавен или пък пришит аксесоар. Най – често това са колани, но могат да бъдат и различни декорации по деколтето, под формата на камъчета или друг вид апликация. Без значение, ако роклята вече има нещо добавено, няма смисъл да натоварваме облеклото с допълнителни аксесоари. 

 

 

 

 

 

Бърза поръчка: 0888 642 708