Как да Изберем Перфектната Вечерна Рокля за Нашия Тип Тяло?

Красотата на всяка жена е индивидуална, което ни прави специални и уникални. Такива са и телата ни, независимо какъв тип тяло имаме, то се отличава със собствена красота, само трябва да знаем как да я подчертаем. 

Познавайте тялото си

Това е най-важният аспект от вашия избор. Не е нужно да имате „перфектните“ пропорции, за да изглеждате добре, просто трябва да знаете кои са силните ви страни и как да прикриете това, което не харесвате в себе си. Това са нашите идеи и предложения за различните типове тяло. 

За дами с по-широк ханш, но по-тесни рамене, е подходяща рокля, която акцентира върху горната част на тялото, като долната част може да е разкроена или по-свободна. 

 

Ако имате по-широки рамене и тесен ханш, може да изберете рокля, която подчертава краката и талията, а за горната част е подходящо да бъде с малки ръкави, които леко да покрият раменете. 

 

Най-облагодетелствани са дамите с тяло тип „пясъчен часовник“. Въпреки това обаче и за този тип си има подходящи и неподходящи рокли. Изберете такава, която акцентира върху вашите извивки. 

 

За дамите със структура тип „ябълка“ са най-подходящи модели, които акцентират върху талията, обикновено са по-разкроени в долната част, а деколтето може да е дълбоко или по-отворено. 

Ако пък тялото ви няма много извивки може да изберете модел с плисирана долна част или асиметрична рокля. 

При всеки един от тези избори трябва да бъде съобразена и дължината, затова ако не сте сигурна е по-добре да се насочите към по-дълга рокля, която евентуално в последствие да скъсите, отколкото къса такава, за която няма много алтернативи. 

Преценете платовете. 

Платът е важна част от всяка една дреха и трябва да му се обръща внимание. Относно роклите, имате много избор на различни видове платове, които изглеждат и стоят добре. Тук е важно да се концентрирате върху плат, с който се чувствате удобно и комфортно. Какъвто и тип тяло да имате, ако изпитвате дискомфорт и дразнения от плата, това най-вероятно ще си проличи. Затова заложете на платове, които харесвате!

 

Разгледайте и другите ни модни предложения в останалите категории на сайта!