Каква рокля да изберете спрямо фигурата си - Част 2

Продължваме да разглеждаме видовете фигури, според които е най-добре да си избрате рокли. Ако сте пропуснали 1-вата част, вижте я тук! В нея разгледахме 4 типа фигура. В сегашната ще разгледаме още 4 типа.

 

фигура с къс торсФигура с къс торс

Ако имате къс торс, трябва да изберете рокли, които не подчертават талията. За щастие подобна рокля е доста разпространена и сега се предлага с голяма популярност. Рокли с A-тип кройка без акцент върху кръста - това е правилният избор.

 

 

 

 

фигура пясъчен часовникФигура "пясъчен часовник"

Такава фигура се смята за една от най-съблазнителните. Привлекателните извивки и тънката талия винаги привличат вниманието на мъжете. За вас можем да препоръчаме рокли с V-образна форма и разкроена пола. Не забравяйте да подчертаете талията си с коланче.

 

 

 

 

 

фигура морковФигура "морков"

Както можете да разберете от определението, краката ви са най-тясната част от тялото ви. За да избегнете  акцента от краката си, изберете миди рокли. Хълбоците ще бъдат скрити, а тънките глезени ще завладеят сърцето на не един мъж.

 

 

 

 

фигура пясъчен часовникФигура "Обърнат триъгълник"

Избягвате отворените дрехи поради широките си рамене? Време е да покажете деколтето си. За да направите това, просто изберете една рокля от две части, която ще даде на бедрата ви визуален обем и ще балансира горните и долните пропорции на тялото ви.