Да открием своя стил на обличане

Пролетта дойде, свалихме дебелите палта и якета и се изправихме пред предизвикателството да открием най-добрите тоалети за себе си.

Това обаче не е лесна задача, защото често сме заливани с реклами от различни трендове, социални мрежи, снимки на звезди, които изглеждат съвършено. За да решим тази сложна задача, може би си заслужава да си отговорим на няколко въпроса:

1. Какъв тип е моята фигура? Как да изградя според нея персоналния си стайлинг?

2. Какви дрехи  са ми необходими за работа, според нейното естество:-пола, панталон, сако, риза

3. Каква е любимата ми модна гама? Независимо от това какъв цвят харесвате трябва да имате в гардероба си и дрехи в неутрални цветове: черно, тъмносиньо и бяло. За бизнес дамите костюмите дават възможност за различни цветови и стилни комбинации.

4. Кой стил на обличане е моят?

 

Много е важно дрехата, която обличате да ви създава усещането за комфорт. Не се съобразявайте с това как изглеждат модните звезди. При тях цяла армия от стилисти гримьори, шивачи се грижат да изглеждат неотразими. Материите, от които са създадени вашите дрехи, кройката, дължината на полата, роклята, панталона са само част от изграждането на правилния стил на обличане.

Не винаги модерното е подходящо за вас, ако го изкопирате буквално. Стилът се изгражда дълго и упорито, но една стилна жена си личи отдалеч и впечатлението от нея винаги остава трайно.